Pui Divan Ușor

Pui Divan Ușor
„Pui Divan Ușor” ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de feluri principale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 46 g de proteine , 32 g de grăsimi și un total de 541 de calorii . Pentru 3,59 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită pesmet, supă cremă condensată de broccoli, maioneză și brânză elvețiană. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 73% , ceea ce este bine. Rețete similare sunt „Pui Fricassee Ușor” , „Pui Parmesan Copt Ușor” și „Pui Cordon Bleu Ușor” .

Instrucțiuni

1
Așezați broccoli-ul într-o tavă de copt pătrată de 20 cm, unsă cu ulei. Adăugați deasupra puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Combinați supa, maioneza și sucul de lămâie; întindeți peste pui. Amestecați untul și pesmetul; adăugați brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
3
Presărați deasupra sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 30-35 de minute sau până face bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista