Pui cu coajă de nucă de cocos cu sos de caju-Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu crustă de nucă de cocos cu sos de caju-Curry. O porție conține 471 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 2.39 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, panko, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi albusul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crocante caju nucă de cocos Crusted pui oferte cu mango miere Dip, Tofu cu coajă de nucă de cocos și mușcături de ananas cu sos de curry verde cremos, și Nucă de cocos caju crusted somon.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti puiul, presărați puiul uniform cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Combinați 2 linguri de amidon de porumb și piper roșu într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Combinați panko și nuca de cocos fulgi într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
5
Așezați albusul de ou într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
6
Adăugați puiul în pungă; sigilați și agitați bine pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu Grosier
7
Scoateți din pungă; aruncați amestecul rămas de amidon de porumb. Înmuiați 1 piept de pui pe jumătate în albus de ou; dragă în amestec panko. Repetați procedura cu restul de 3 jumătăți de piept de pui, albus de ou și amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Puneți tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Pentru a pregăti sosul, combinați laptele de cocos, zahărul, pasta de curry și 1/2 linguriță de amidon de porumb într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De Curry
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Adăugați șobolani, ghimbir și usturoi în tigaie; gătiți 1 minut, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați amestecul de lapte de nucă de cocos; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau doar pana cand este usor gros, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
16
Se ia de pe foc; amestecați caju, suc și sos de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Caju
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
17
Garnisiți fiecare porție cu 1 pană de var și 1 fir de cilantro.