Pui Cremos De Busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cremos de busuioc. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 445 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, piept de pui, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cremos De Busuioc, Pui De Busuioc Extra Cremos, și Paste cremoase de roșii-busuioc cu pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet. În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, puneți pansamentul și puiul. Sac de etanșare; frigider 15 minute.
În tigaie de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei vegetal la foc mediu-mic.
Scurgeți puiul, aruncând pansamentul.
Adăugați pui în tigaie. Gatiti puiul timp de 5 pana la 7 minute pe fiecare parte sau pana cand sucul de pui este limpede atunci cand centrul celei mai groase parti este taiat (cel putin 165 buc.f). Se amestecă vinul; gătiți până când cea mai mare parte a vinului s-a evaporat. Se amestecă sosul de gătit, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit 4 până la 6 minute, amestecând ocazional, până când este fierbinte.
Se servește peste paste. Se acoperă cu busuioc și parmezan.