Pui Caramel: țineți înghețata
Caramel pui: țineți înghețată necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $18.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2493 calorii, 126g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, piele, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 87 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Acesta este adus la tine de SippitySup. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare și mare, la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu sare și, lucrând în 2 loturi, gătiți până se rumenesc și crocant, 6-8 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie.
Adăugați usturoiul în oală și gătiți, amestecând des, până devine auriu, aproximativ 2 minute; se transferă în farfurie cu pui.
Se toarnă grăsimea din oală.Întoarceți oala la foc mediu-mare și adăugați apă de cupă de la calibru, răzuind bucățile rumenite.
Adăugați zahăr brun; se amestecă pentru a se dizolva, apoi se gătește, amestecând, până când amestecul se îngroașă și capătă o culoare chihlimbar profundă, aproximativ 4 minute. Adăugați cu grijă oțet (se poate bule; zahărul se va cristaliza); se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Adăugați ghimbir, bulion și sos de soia; gatiti pana se reduce usor, aproximativ 4 minute.
Adăugați puiul, pielea în sus și usturoiul. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe ușor până când puiul este gătit, 20-25 de minute.
Transferați puiul pe o farfurie și acoperiți ușor folia pentru a se încălzi.Aduceți lichidul de gătit la fierbere și gătiți până când este suficient de gros pentru a acoperi o lingură, aproximativ 10 până la 12 minute. Întoarceți puiul în oală; întoarceți-vă la strat. Se acoperă cu scallions și se servește cu orez.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...