Pui și găluște cu ciuperci

Pui și găluște cu ciuperci
Puiul și găluștele cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 517 calorii. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați pulpe de pui, nucșoară, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma praful de copt, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie Cu Zmeură ca desert. 295 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Pui și găluște cu ciuperci, Pui și găluște cu ciuperci, și Găluște De Covrig Cu Ciuperci De Chanterelle Cremate.

Instrucțiuni

1
Bacon crocant într–un cuptor olandez mare la foc mediu; transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Așezați făina într-un castron puțin adânc. Asezonațipui cu sare și piper și făină de dragare. Lucrând în loturi, gătiți puiul, cu pielea în jos, în aceeași oală la foc mediupână se rumenesc adânc și crocant (nu se întoarce), 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați pe o farfurie.
4
Lucrând în 2 loturi, gătiți ciuperciîn aceeași oală, condimentând cu sare și piperși amestecând ocazional, până se rumenesc, 5–8minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați ceapă șiusturoi în oală; gatiti, amestecand ocazional, pana laceapa este moale si translucida, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați vin în oală; se fierbe până se reduce cu jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați pui,slănină, cimbru, frunze de dafin și bulion; condimentați cusare și piper. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți ușor, parțial acoperit, degresând ocazional,până când puiul cade de pe os, 2-2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pui întregPui întreg
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
BulionBulion
CimbruCimbru
OsOs
9
Adăugați ciuperciși fierbeți până când aromele se amestecă, 10-15 minute; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1
Aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Bateți făina, praful de copt, nucșoara, piperul și 3/4 lingurițesare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți ouăle șilapte (aluatul va fi ușor cocoloșit). Reduceți căldura până când apa se fierbe puternic. Picurați linguri de aluat în apă; gătiți până când umplutura este gătită și dublată la dimensiune, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Scoateți cu slottedspoon; adăugați la tocană chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
5
Faceți înainte: tocană (fără găluște) poate fifăcut cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
6
Lasă să se răcească; acoperiți și răciți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista