Pui înnegrit cu orez murdar

Pui înnegrit cu orez murdar
Puiul înnegrit cu orez murdar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,54 USD pe porție. O porție conține 472 calorii, 46G de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de cimbru, piper măcinat, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 29 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tigaie Din Fontă Pui Orez Murdar, Orez Murdar, și Orez Murdar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti orezul, încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adauga ceapa si urmatoarele 3 ingrediente (prin cimbru); saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați orez, boia de ardei, 1/4 linguriță de ardei roșu și usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Adăugați 2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ficat; saut timp de 4 minute sau până când se rumenesc ușor și se fierbe. Se amestecă ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
9
Adăugați amestecul de ficat și sosul de ardei iute la orez; puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
FicatFicat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Pentru a pregăti puiul, combinați chimenul și următoarele 5 ingrediente (prin 1/4 linguriță de ardei roșu); frecați uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
12
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 3 minute. Întoarceți puiul; puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Coaceți la 400 timp de 6 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Adăugați bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/4 cana (aproximativ 2 minute). Sos de lingură peste pui; se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În29 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista