Pufuri de cremă cu înghețată de vanilie și sos de ciocolată

Pufuri de cremă cu înghețată de vanilie și sos de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pufuri de cremă cu înghețată Vanillan și sos de ciocolată. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 754 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de ciocolată, zahăr, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pufuri de cremă sau eclere cu cremă de patiserie cu vanilie, Mini pufuri de cremă cu cremă de patiserie cu vanilie, și Înghețată De Vanilie Chai.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Tapetați o foaie de copt cu un Silpat și o a doua cu hârtie pergament (sau tapetați ambele foi cu pergament dacă nu aveți un Silpat). Configurați un mixer rezistent cu accesoriul cu palete.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Combinați apa, untul, zahărul și sarea într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu, adăugați făina dintr-o dată și amestecați rapid cu o lingură rigidă rezistentă la căldură sau de lemn până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și fundul tigaiei este curat, fără ca aluatul să se lipească de el. Aluatul trebuie să fie lucios și neted, dar totuși umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Suficientă umiditate trebuie să se evapore din aluat pentru a-i permite să absoarbă mai multă grăsime atunci când se adaugă ouăle. Continuați să amestecați aproximativ 5 minute, reglând căldura după cum este necesar pentru a preveni colorarea aluatului. Pe fundul și părțile laterale ale tigaiei se va forma un strat subțire. Când s-a evaporat suficientă umiditate, aburul se va ridica din aluat și va exista aroma de nuci a făinii fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați imediat aluatul în vasul mixerului și amestecați câteva secunde pentru a elibera o parte din căldură din aluat. Cu mixerul la viteză medie, adăugați 4 ouă, pe rând, bătând până când fiecare ou este complet încorporat înainte de a-l adăuga pe următorul; răzuiește părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Opriți aparatul. Ridicați o parte din aluat pe o spatulă de cauciuc, apoi întoarceți spatula pentru a o lăsa să curgă: ar trebui să cadă de pe spatulă foarte încet; dacă nu se mișcă deloc sau este foarte uscat și cade într-o singură grămadă, bateți oul suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch. Țevi 15 discuri (acest lucru vă va oferi 3 extra pentru testare) de aproximativ 1 1/2 inci lățime și puțin sub 1/2 inch grosime pe foaia de copt căptușită cu Silpat, lăsând aproximativ 1 1/2 inci între ele, deoarece se vor extinde atunci când sunt coapte. Țeavă restul pe cealaltă foaie. (Veți avea aproximativ 4 duzini în total.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Coaceți cele 15 pufuri pentru rețetă și congelați-le pe cele de pe a doua foaie de copt până când sunt ferme, apoi transferați-le într-un recipient congelator și congelați-le pentru altă dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Coaceți pufurile timp de 10 minute, întoarceți foaia, întoarceți cuptorul până la 350 F și coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Scoateți un puf și rupeți-l: ar trebui să fie gol în interior și să nu fie lipicios sau eggy; dacă este încă umed, readuceți-l la cuptor și verificați în 5 minute. Răciți pufurile complet pe foaia de copt. A se păstra într-un recipient etanș până la timpul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți sosul de ciocolată într-un cazan dublu sau într-un cuptor cu microunde. Încălziți profiterolele pe o foaie de copt la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Creveți SotațiCreveți Sotați
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Împărțiți fiecare profiterol în jumătate și aranjați 3 pe fiecare farfurie.
4
Așezați o lingură mică de înghețată în jumătatea inferioară a fiecărui profiterol și deasupra cu capacul. Puneți sosul peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
5
Bouchon
6
Artisan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista