Pufuri de cremă cu înghețată de vanilie și sos de ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pufuri de cremă cu înghețată Vanillan și sos de ciocolată. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 754 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de ciocolată, zahăr, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pufuri de cremă sau eclere cu cremă de patiserie cu vanilie, Mini pufuri de cremă cu cremă de patiserie cu vanilie, și Înghețată De Vanilie Chai.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Tapetați o foaie de copt cu un Silpat și o a doua cu hârtie pergament (sau tapetați ambele foi cu pergament dacă nu aveți un Silpat). Configurați un mixer rezistent cu accesoriul cu palete.
Combinați apa, untul, zahărul și sarea într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu, adăugați făina dintr-o dată și amestecați rapid cu o lingură rigidă rezistentă la căldură sau de lemn până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și fundul tigaiei este curat, fără ca aluatul să se lipească de el. Aluatul trebuie să fie lucios și neted, dar totuși umed.
Suficientă umiditate trebuie să se evapore din aluat pentru a-i permite să absoarbă mai multă grăsime atunci când se adaugă ouăle. Continuați să amestecați aproximativ 5 minute, reglând căldura după cum este necesar pentru a preveni colorarea aluatului. Pe fundul și părțile laterale ale tigaiei se va forma un strat subțire. Când s-a evaporat suficientă umiditate, aburul se va ridica din aluat și va exista aroma de nuci a făinii fierte.
Transferați imediat aluatul în vasul mixerului și amestecați câteva secunde pentru a elibera o parte din căldură din aluat. Cu mixerul la viteză medie, adăugați 4 ouă, pe rând, bătând până când fiecare ou este complet încorporat înainte de a-l adăuga pe următorul; răzuiește părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Opriți aparatul. Ridicați o parte din aluat pe o spatulă de cauciuc, apoi întoarceți spatula pentru a o lăsa să curgă: ar trebui să cadă de pe spatulă foarte încet; dacă nu se mișcă deloc sau este foarte uscat și cade într-o singură grămadă, bateți oul suplimentar.
Așezați aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch. Țevi 15 discuri (acest lucru vă va oferi 3 extra pentru testare) de aproximativ 1 1/2 inci lățime și puțin sub 1/2 inch grosime pe foaia de copt căptușită cu Silpat, lăsând aproximativ 1 1/2 inci între ele, deoarece se vor extinde atunci când sunt coapte. Țeavă restul pe cealaltă foaie. (Veți avea aproximativ 4 duzini în total.)
Coaceți cele 15 pufuri pentru rețetă și congelați-le pe cele de pe a doua foaie de copt până când sunt ferme, apoi transferați-le într-un recipient congelator și congelați-le pentru altă dată.
Coaceți pufurile timp de 10 minute, întoarceți foaia, întoarceți cuptorul până la 350 F și coaceți încă 15 minute.
Scoateți un puf și rupeți-l: ar trebui să fie gol în interior și să nu fie lipicios sau eggy; dacă este încă umed, readuceți-l la cuptor și verificați în 5 minute. Răciți pufurile complet pe foaia de copt. A se păstra într-un recipient etanș până la timpul de servire.
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Încălziți sosul de ciocolată într-un cazan dublu sau într-un cuptor cu microunde. Încălziți profiterolele pe o foaie de copt la cuptor.
Împărțiți fiecare profiterol în jumătate și aranjați 3 pe fiecare farfurie.
Așezați o lingură mică de înghețată în jumătatea inferioară a fiecărui profiterol și deasupra cu capacul. Puneți sosul peste.