Prosciutto și anghinare marinată Involtini

Prosciutto și anghinare marinată Involtini
Prosciutto și anghinare marinată Involtini este un fără gluten și primar rețetă cu 24 de porții. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, brânză de parmezan, migdale decolorate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare sunt Vițel Și Anghinare Involtini, Prosciutto Cu Pepene Marinat, și Anghinare și Prosciutto Panini.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați migdalele și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
3
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
4
Într-un mini robot de bucătărie, pulsează inimile de anghinare cu migdalele până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați crema de brânză, parmezanul și coaja de lămâie și procesați într-o pastă. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Așezați 3 felii de prosciutto pe o suprafață de lucru, suprapunându-le ușor de-a lungul laturilor. Lingurați 2 linguri de umplutură de anghinare pe capătul scurt și rulați într-un cilindru strâns. Repetați cu prosciutto rămas și umpleți. Tăiați capetele, tăiați-le în sferturi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Faceți înainte: rulourile pot fi refrigerate până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista