Prăjituri De Paște

Prăjituri De Paște
Cookie-urile de Paște ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 812 calorii, 6g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Un amestec de zahăr pudră, sare, glazură simplă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Prăjituri De Paște, Prăjituri De Paște, și Prăjituri Cu Ouă De Paște.

Instrucțiuni

1
Bateți untul, zahărul și sarea la viteză medie cu un mixer electric greu până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2
Adăugați vanilie; bateți până se amestecă bine. Adăugați treptat făină, bătând la viteză mică până se amestecă. (Aluatul va fi foarte moale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Împărțiți aluatul în 2 porții egale; înfășurați fiecare cu folie de plastic și aplatizați într-un disc. Se răcește 2 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Desfaceți 1 disc de aluat pe o suprafață bine făinată. Se acoperă cu o bucată mare de folie de plastic, și rola la 1/4-inch grosime; se taie în formele dorite cu 3 1/2-inch tăietori cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Așezați 1 inch în afară pe foi de copt negrease. Se răcește 15 minute. Repetați procedura cu discul de aluat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți la 350 timp de 14 până la 17 minute sau doar până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește pe foi de copt 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească complet (aproximativ 30 de minute). Decorați cookie-urile cu glazură simplă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
9
Lăsați să stea 1 oră sau până când glazura este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
DificultateMediu
Gata În39 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista