Prăjituri De Masă Umplute Cu Salvadoran

Prăjituri De Masă Umplute Cu Salvadoran
Salvadoran umplute prăjituri Masa este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 160 de calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți mozzarella, apă, făină de tortilla de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Prăjituri De Masă Umplute Cu Salvadoran, Prăjituri Dulci De Masă Prăjite, și Prăjituri de porumb Masa cu ouă Poșate.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună brânza, fasolea, coaja de porc și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare cu mâinile, apoi apăsați ferm amestecul în bile de 16 (1 1/2 inch) (pentru umplere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FasoleFasole
Carne De PorcCarne De Porc
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina de tortilla, apa și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare și frământați cu mâinile până se formează un aluat uniform, aproximativ 1 minut. (Aluatul trebuie să fie umed, dar nu lipicios. Dacă este necesar, frământați puțin mai multă făină de tortilla sau apă în aluat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aplatizați 1/4 cană de aluat între palmele umezite într-un disc de 4 inci. Wrap disc în jurul valorii de o minge de umplere, anexând-o, și forma într-o minge netedă. Refaceți între palme într-un disc de 4 inci (grosime de 1/2 inch; umplerea ar trebui să rămână ascunsă). Puneți o tavă căptușită cu folie de plastic și acoperiți cu folie de plastic pentru a preveni uscarea. Faceți încă 15 pupuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Încălziți o plită comală sau mare (cu 2 arzătoare) la foc mediu-mic până când este fierbinte, cel puțin 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Ungeți ușor cu ulei, apoi gătiți pupusas în loturi, rotind și apăsând ușor cu o spatulă metalică la fiecare 2 până la 3 minute, până când sunt cruste și rumenite în pete (unele brânzeturi se pot scurge), 10 până la 12 minute în total pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Serviți imediat.
1
* Pupusele pot fi formate (dar nu fierte) cu 2 ore înainte și răcite, acoperite cu folie de plastic. * Pupusas sunt cel mai bine consumate imediat, dar pot fi păstrate calde într-un cuptor de 250 de litri F în timp ce gătiți loturile rămase. Recrisp pe comal 1 minut pe fiecare parte înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brundlmayer Steinmassl Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista