Prăjituri Cu Budincă De Lămâie Meyer
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu budincă de lămâie Meyer. Această rețetă servește 12 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 199 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, afine, coajă de lămâie meyer și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 57 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri Cu Budincă De Lămâie Meyer, Prăjituri Cu Budincă De Lămâie Meyer, și Prăjituri Cu Budincă De Lămâie Meyer.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, bateți amestecul de tort și apă cu mixerul electric la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul între 12 tigăi de tort mini angel food (tub) fără grăsime.
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până când maro auriu închis și vârfurile revin când sunt atinse ușor. Întoarceți tigăile cu susul în jos pe raftul de răcire; se răcește complet. Rulați cuțitul în jurul marginii prăjiturilor; scoateți din tigăi.
În castron mediu, bate budinca se amestecă și lapte cu telul 2 minute.
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 5 minute.
Pentru a servi, așezați fiecare tort pe farfuria de desert. Puneți budinca în centrul tortului.
Se ornează cu afine și coajă de lămâie.