Potpuriu De Porumb-Rucola-Roșii

Potpuriu De Porumb-Rucola-Roșii
Porumb-rucola-tomate Medley este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 127 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Porumb, Rucola Și Roșii, Salată de rucola, porumb și roșii, și Blinele de porumb cu rucola și salată caldă de roșii.

Instrucțiuni

1
Înveliți grătarul de gătit la grătar rece cu spray de gătit; așezați pe grătar la foc mediu-mare (350 până la 400). Înveliți porumbul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați porumbul pe grătarul de gătit și grătarul, acoperit cu capacul grătarului, rotind ocazional, 12 până la 15 minute sau până când se rumenesc ușor și gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți porumbul de pe grătar și răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Țineți fiecare știulet la grătar în poziție verticală pe o tăietură și tăiați cu grijă în jos, tăind sâmburii din știulet. Aruncați știuleții.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Combinați boabele de porumb, rucola și următoarele 5 ingrediente, aruncând pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
6
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista