Porumb la grătar cu unt de var
Porumbul la grătar cu unt de Lime este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 90 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, porumb cu urechi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nibblers de porumb la gratar cu unt de Lime, Porumb la grătar cu unt Chipotle-Lime, și Porumb la grătar pe Știulet cu unt de Lime de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați porumbul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 12 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă ocazional.
Combinați untul, coaja, sarea și piperul într-un castron mic.