Porumb la grătar cu unt de var

Porumb la grătar cu unt de var
Porumbul la grătar cu unt de Lime este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 90 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, porumb cu urechi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nibblers de porumb la gratar cu unt de Lime, Porumb la grătar cu unt Chipotle-Lime, și Porumb la grătar pe Știulet cu unt de Lime de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați porumbul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 12 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Combinați untul, coaja, sarea și piperul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se servește cu porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista