Portocaliu braconat cu sos de tarhon
Roughy portocaliu fiert cu sos de tarhon ar putea fi doar fără gluten, primar și pescatarian rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 119 calorii, 20g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,93 USD pe porție. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, lapte, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Portocaliu dur cu tarhon și legume, Portocaliu dur cu sos Tartar, și Portocaliu dur cu sos de mărar.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, combinați apa, vinul sau bulionul, legumele, sucul de lămâie, boabele de piper, frunza de dafin și 1-1/2 lingurițe de tarhon. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; adăugați fileuri și bracon, neacoperite, până când peștele este ferm și fulgi ușor cu o furculiță (aproximativ 8-10 minute pe inch de grosime a fileului).
Scoateți într-un platou de servire cald.
Se strecoară 1 cană de lichid de gătit, se pune într-o cratiță.
Adăugați sare și piper. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la aproximativ 1/3 cana.
Se ia de pe foc. Într-un castron mic, bateți laptele și gălbenușul de ou. Se amestecă 1 lingură de lichid redus în amestecul de ouă ' întoarceți totul în tigaie, amestecând continuu. Se amestecă tarhonul rămas. Aduceți la fierbere ușoară la foc mic; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa. Lingură peste pește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Orange Roughy. Deși diferite fructe de mare pot apela cu siguranță la vinuri diferite, în general un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Laurent-Perrier la Cuvee Brut cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.