Porc prăjit cu boabe de piper cu sos de tigaie vermut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită cu boabe de piper cu sos de tigaie vermut. O porție conține 384 calorii, 37g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,34 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, vermut, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Prăjit Cu Sos De Boabe De Piper Verde, Loin de porc prăjit cu ceapă spaniolă și vermut, și Cotlete de porc umplute cu ciuperci cu sos de vermut.
Instrucțiuni
Măcinați 1/4 cană boabe de piper roz cu boabe de piper negru și semințe de fenicul în râșniță, apoi amestecați împreună cu usturoi, ulei și 1 lingură de sare.
Se usucă carnea de porc și se folosește un cuțit pentru a face fante de aproximativ 16 (adâncime de 1 inch) pe toată friptura. Umpleți fante cu toate, cu excepția a 1 lingură de pastă de usturoi-piper, apoi frecați lingura rămasă peste friptură. Puneți într-o tigaie mică (13 pe 9 inci) ignifugă și marinați, răcită, între 8 și 24 de ore.
Lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei 1 oră. Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Carne de porc prăjită, cu partea grasă în sus, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii înregistrează 150 F, 1 1/2 până la 2 ore.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Între timp, turnați toate, cu excepția a aproximativ 1 lingură de grăsime din tigaia de prăjire.
Adăugați vermut la tigaie și fierbeți, răzuind bucăți maro, 2 minute. Se amestecă în bulion, orice sucuri de carne de la tăiere bord, și restul de 2 linguri boabe de piper roz și se fierbe până se reduce la aproximativ 1 1/2 cani, aproximativ 5 minute.
Frământați împreună untul și făina, apoi amestecați în sos și fierbeți, amestecând constant, până când se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Serviți carnea de porc cu sos.