Pompano la grătar cu sos picant de ghimbir

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Pompano la grătar cu sos de ghimbir picant ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 171 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți crenguțe de coriandru, zahăr, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carne De Porc Cu Sos De Ghimbir Picant, Creveți de ghimbir-usturoi cu sos de roșii acidulat, și Burgeri Asiatici De Somon Cu Sos Picant De Lime De Ghimbir.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, amestecați zahărul cu sucul de lămâie, ghimbirul, sosul de pește și usturoiul. Condimentați fileurile de pompano cu sare și piper și grătiți la foc fierbinte timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte.
Transferați peștele pe un platou sau farfurii. Puneți sosul deasupra, garnisiți cu coriandru și serviți.