Placinta Cu Crema De Afine
Placinta cu crema de afine este o vegetarian desert. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 84 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți afine, albușuri de ou, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Afine, Căpșuni și plăcintă cu cremă, și Piersici și cremă de plăcintă baruri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Pregătiți produse de patiserie și puneți-le într-o tigaie de plăcintă adâncă de 10 inci.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu un mixer electric la viteză mare până la palid. Adăugați treptat 1 cană de zahăr în timp ce amestecați.
Se amestecă până se dizolvă complet zahărul, iar gălbenușurile sunt groase și palide. Acest lucru va dura până la 15 minute.
Se amestecă tapioca, sarea și sucul de lămâie. Se amestecă laptele, apoi se pliază cu grijă afinele. Într-un castron mare de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou la vârfuri rigide. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de afine.
Combinați restul de 1 lingură de zahăr cu făina și presărați în fundul crustei de plăcintă necoapte. Acest lucru va absorbi sucul suplimentar și va împiedica scurgerea plăcintei.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită.
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit, apoi reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți încă 40 până la 60 de minute sau până când plăcinta este setată.