Plăcintă rustică cu mere cu cireșe uscate

Plăcintă rustică cu mere cu cireșe uscate
Plăcinta rustică cu mere cu cireșe uscate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, sare, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Cu Cireșe Uscate Braconate, Plăcintă cu mere cu alune și vișine uscate, și Frisocrode și salată de mere cu cireșe uscate și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a pregăti crusta, puneți făina de patiserie din grâu integral, făina universală, zahărul granulat și sarea în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de 3 ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați untul și pulsați de aproximativ 12 ori, până obțineți o textură cu pietriș. Într-un castron mic combinați Zara și apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați amestecul de zară-apă și pulsați de 3 până la 5 ori mai mult pentru a combina. Bateți aluatul într-o rundă de 4 inci și înfășurați în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Se pune la congelator timp de 10 minute sau se face înainte și se dă la frigider până la 1 zi.
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 grade F și pregătiți umplutura. Coregeți merele și tăiați-le în felii de 1/4 inch. Într-un castron mare aruncați feliile de mere cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Adăugați cireșele uscate, apoi presărați amidonul de porumb, zahărul brun și scorțișoara și aruncați până când merele sunt acoperite uniform. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul răcit într-un cerc mare de aproximativ 9 inci în diametru. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și drapând aluatul peste sucitor, transferați-l pe foaia de copt pregătită. Dacă aluatul se rupe, peticește-l cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
9
Aranjați amestecul de mere într-o movilă în centru pe aluat, lăsând o margine de 1 până la 2 inci. Îndoiți marginea peste umplutură. Acesta va acoperi doar umplutura parțial și nu trebuie să fie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10
Coaceți plăcinta la 425 grade F timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F, păstrând plăcinta în cuptor tot timpul și coaceți încă 40 de minute, până când merele sunt fragede și crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Într-un castron mic amestecați mierea și apa clocotită pentru a face o glazură. Când plăcinta este gata, scoateți-o din cuptor și periați glazura de miere peste tot fructul și crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci ușor.
13
Tăiați în 6 pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista