Plăcintă pufoasă cu caramel
Fluffy Caramel Pie este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 530 de calorii. Pentru 1,39 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, gelatină, caramele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 20%. Rețete similare sunt Fluffy Caramel Apple Dip, Fluffy Peppermint Pie și Fluffy Strawberry Dip.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de prăjituri și untul; apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. farfurie de plăcintă. Acoperiți și dați la frigider.
Între timp, într-o cratiță mică, se presară gelatină peste apă rece; se lasa sa stea 1 minut.
Adăugați caramelele, laptele și sarea.
Se încălzește la foc mic, amestecând până când gelatina este complet dizolvată și caramelele se topesc. Se da la frigider pentru 1-2 ore sau pana cand amestecul se formeaza cand este amestecat cu o lingura.
Amestecați nucile pecan și vanilia în amestecul de caramel. Incorporati frisca.
Se toarnă în crustă. Se da la frigider pentru 6 ore sau peste noapte.
Ornați cu topping de înghețată și nuci pecan, dacă doriți. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.