Plăcintă Cu Struguri Verzi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta de struguri verzi. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 321 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, amidon de porumb, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Struguri Verzi, Deliciul Strugurilor Verzi, și Salată Verde De Struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C.) într-un bol mediu, amestecați firimiturile de cracare graham, 1/4 cană de zahăr și unt topit până se amestecă bine. Rezervați 1/4 cană de amestec de firimituri și dați deoparte. Apăsați amestecul rămas într-o tigaie adâncă de 9 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se lasă să se răcească.
Într-o cratiță, dizolvați amidonul de porumb și 2/3 cană de zahăr în 1/4 cană de apă rece. Se amestecă strugurii și se aduce la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie. Se lasă să se răcească. Lingura de umplere în crusta coaptă și răcită.
Într-un castron mic, combinați smântână, 4 lingurițe de zahăr și 1 linguriță de vanilie.
Se amestecă bine și se întinde peste plăcintă.
Se presară cu amestec de crumb rezervat.