Plăcintă Cu Oală De Pui
Plăcintă oală de pui este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 320 calorii, 12g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, șalotă, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Aruncați dovleceii cu uleiul de măsline și 2 linguri de unt, condimentați cu sare și piper și întindeți uniform pe o foaie de copt cu margini.
Se introduce la cuptor pentru a se coace până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
În timp ce dovleceii se gătesc, topiți untul rămas într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți ciupercile și șalota, amestecând frecvent, aproximativ 3 minute până se rumenesc ușor.
Adăugați făina și gătiți, amestecând continuu, până se rumenesc ușor, cu aproximativ 2 minute mai mult. Se amestecă încet în bulion și se aduce la fierbere scăzută, amestecând constant.
Adăugați puiul, salvia și dovleceii fierți; se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a se amesteca. Reduceți focul și fierbeți aproximativ 5 minute sau până când este gros și cremos.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Între timp, aplatizați aluatul foietaj pe o suprafață ușor făinată, tăiați într-o formă pentru a se potrivi cu partea superioară a recipientului pe care îl utilizați (pentru a se suprapune ușor). Umpleți recipientele cu umplutura de pui și așezați patiseria peste vase, permițând excesului să drapeze aproximativ 1/2 inch peste părți. Repetați cu cupele rămase.
Periați patiseria cu spălarea ouălor și puneți-o la frigider pentru a se răci cel puțin 1 oră.
Când este gata de gătit, Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați bolurile pe foi de copt și tăiați mai multe fante în blaturile de patiserie.
Se introduce la cuptor pentru a coace 20 până la 25 de minute până când patiseria s-a umflat și se rumeneste și umplutura este caldă. Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute înainte de servire, se servește cald.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;