Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați delicioasa plăcintă cu mere. Această rețetă face 8 porții cu 289 calorii, 1g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Nemaipomenită, Plăcintă Cu Mere Cu Adevărat Nemaipomenită, și Cheesecake Delicios Cu Mere-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați 2 căni de făină și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adunați produse de patiserie într-o minge. Împărțiți în jumătate; formați în 2 runde aplatizate pe suprafața ușor făinată. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Cuptor de căldură la 425 F. cu sucitor presarata cu faina, rola o rundă de patiserie în runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch placă de sticlă plăcintă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Cuptor
6
Într-un castron mare, amestecați zahărul, 1/4 cană de făină, scorțișoara, nucșoara și 1/8 linguriță de sare. Se amestecă merele până se amestecă bine. Lingură în farfurie de plăcintă căptușită cu patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Măr
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Tăiați untul în bucăți mici; se presară peste umplutură. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1/2 inch de marginea plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
8
Rulați altă rundă de patiserie în rundă de 10 inci. Îndoiți în sferturi și tăiați fante, astfel încât aburul să poată scăpa. Desfaceți patiseria superioară peste umplutură; tăiați marginea deasupra la 1 inch de marginea plăcii. Îndoiți și rotiți marginea superioară sub marginea inferioară, apăsând pe jantă pentru a sigila; flaut după cum doriți. Acoperiți marginea cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când crusta se rumeneste și sucul începe să buleze prin fante în crustă, îndepărtând folia pentru ultimele 15 minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat