Plăcintă cu mere de fermă
Plăcinta cu mere de la fermă este un desert care conține 24 de porții. O porție conține 532 de calorii , 11 g de proteine și 22 g de grăsimi . Pentru 96 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1539 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, mere acrișoare, scorțișoară măcinată și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 60% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ cocktailul FARM TO TABLE de la Harvest Spirits cu zmeură, afine albe și sos de la fermă, preparat în tigaie și tocăniță de legume proaspete de la fermă și prăjitură cu mere și migdale rumenite .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați făina, zahărul, sarea și praful de copt; încorporați grăsimea vegetală până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Combinați gălbenușurile și apa rece.
Presărați peste ingredientele uscate; amestecați cu o furculiță. Dacă este necesar, adăugați apă suplimentară, câte o lingură pe rând, până când amestecul poate fi format într-o bilă.
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți jumătate din aluat pentru a încăpea într-o tavă de copt de 38 x 25 x 2,5 cm.
Stropiți merele cu suc de lămâie; aranjați jumătate dintre ele peste aluat.
Combinați zahărul, scorțișoara, nucșoara și sarea; presărați jumătate peste mere. Adăugați merele rămase deasupra; presărați cu amestecul de zahăr rămas.
Întindeți aluatul rămas în tavă; așezați-l peste umplutură și sigilați marginile.
Ungeți cu lapte și presărați cu zahăr.
Tăiați niște orificii de ventilație în aluatul de sus.
Coaceți la 200°C timp de 50 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura face bule.