Plăcintă cu mere de fermă

Plăcintă cu mere de fermă
Plăcinta cu mere de la fermă este un desert care conține 24 de porții. O porție conține 532 de calorii , 11 g de proteine și 22 g de grăsimi . Pentru 96 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1539 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, mere acrișoare, scorțișoară măcinată și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 60% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ cocktailul FARM TO TABLE de la Harvest Spirits cu zmeură, afine albe și sos de la fermă, preparat în tigaie și tocăniță de legume proaspete de la fermă și prăjitură cu mere și migdale rumenite .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați făina, zahărul, sarea și praful de copt; încorporați grăsimea vegetală până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Combinați gălbenușurile și apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3
Presărați peste ingredientele uscate; amestecați cu o furculiță. Dacă este necesar, adăugați apă suplimentară, câte o lingură pe rând, până când amestecul poate fi format într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți jumătate din aluat pentru a încăpea într-o tavă de copt de 38 x 25 x 2,5 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
5
Stropiți merele cu suc de lămâie; aranjați jumătate dintre ele peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
6
Combinați zahărul, scorțișoara, nucșoara și sarea; presărați jumătate peste mere. Adăugați merele rămase deasupra; presărați cu amestecul de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Întindeți aluatul rămas în tavă; așezați-l peste umplutură și sigilați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8
Ungeți cu lapte și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
9
Tăiați niște orificii de ventilație în aluatul de sus.
10
Coaceți la 200°C timp de 50 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura face bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista