Plăcintă Cu Dovleac Praline

Plăcintă Cu Dovleac Praline
Plăcinta cu dovleac praline necesită aproximativ 5 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 300 de calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți nuci pecan, ouă, dovleac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 74 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Tort de tigaie cu praline de dovleac + cum se face piure de dovleac de casă, și Flan de dovleac cu pralină din semințe de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Cuptor de căldură la 425 F. cu sucitor presarata cu faina, rola de patiserie în runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch placă de sticlă plăcintă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Ori și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
CuptorCuptor
6
În castron mediu, bateți ușor ouăle. Se amestecă toate ingredientele de umplere rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă în plăcuța de plăcintă căptușită cu patiserie.
8
Coaceți 15 minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele streusel până se sfărâmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
9
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți plăcinta cu 35 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Presărați streusel peste plăcintă.
12
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista