O porție conține 479 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ciuperci, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Mămăligă Proaspătă De Porumb Acoperită Cu Cârnați, Bietă Și Ciuperci De Stridii, Somon Acoperit Cu Pâine De Porumb, și Frijoles Cu Vârf De Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați, ceapă, ardei gras și usturoi la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând frecvent, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă sosul de roșii, porumbul și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Ardei Gras
Ciuperci
Cârnați
Usturoi
Ceapă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc.
4
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de topping, cu excepția brânzei. Bateți energic cu lingura 30 de secunde. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Puneți amestecul de cârnați într-o caserolă de 2 litri fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
6
Se toarnă topping peste amestecul de cârnați fierbinți, răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
7
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când toppingul este maro auriu.