Placinta cu branza de var dureaza aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 433 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. 84 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cremă de brânză, extract de vanillan, suc de lămâie și lapte condensat. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Plăcintă Cu Brânză Cu Var Cheie, Plăcintă Cu Brânză Cu Var Cheie, și Plăcintă Cu Brânză Cu Var Cheie.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați laptele, sucul de lămâie și vanilia; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Se toarnă în crustă. Se da la frigider 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Se întinde cu topping bătut; la frigider cu 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Viile Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Târziu Recolta Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul care exprimă arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.