Plăcintă Cu Brânză Cremă De Ananas

Plăcinta cu brânză cremă de ananas necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 911 calorii, 13g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, Extract de vanillan, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ananasul conservat, puteți urma acest fel principal cu Cupe De Iaurt Cu Salsa De Fructe ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 40%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Cupcakes Cu Ananas Cu Glazură De Brânză Cremă De Ananas, și Plăcintă Cu Ananas Cu Brânză Cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Strat: într-o cratiță medie combinați 1/3 cană zahăr, amidon de porumb și ananas cu suc. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana cand amestecul este consistenta jeleului.
Pentru A Face Cremă De Brânză
Strat: într-un bol mediu de amestecare, bateți crema de brânză până devine pufoasă. Bateți zahărul și sarea până când amestecul este neted.
Adăugați ouă, vanilie și lapte. Bateți amestecul până când toate ingredientele sunt bine combinate.
Se toarnă jumătate din amestecul de Ananas în fiecare coajă de patiserie.
Se toarnă jumătate din amestecul de brânză cremă peste fiecare strat de ananas.
Presărați nuci tocate, dacă doriți.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Reduceți căldura la 325 grade F (165 grade C) și coaceți încă 50 de minute, până când vârfurile plăcintelor încep să se rumenească. Se răcește înainte de servire. Se acoperă cu frișcă, dacă se dorește.