Piure de cartofi dulci cu arțar

Piure de cartofi dulci cu arțar
Piureul de cartofi dulci cu arțar este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi dulci, sare kosher, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Dulci Cu Arțar, Piure de cartofi dulci de arțar cu ceapă caramelizată, și Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F. străpungeți cartofii dulci de mai multe ori cu o furculiță și așezați-i pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Coaceți până se înmoaie, 1 până la 1 1/2 ore, în funcție de dimensiune; lasa sa se raceasca. Feliați fiecare cartof dulce pe jumătate pe lungime. Scoateți carnea într-o cratiță și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați siropul de arțar (după gust), untul și smântâna. Folosind o lingură de lemn sau un tocător de cartofi, amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sarea și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
SmântânăSmântână
UntUnt
NucșoarăNucșoară
CartofiCartofi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4
Se pune la foc mediu, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 5 minute.Faceți înainte: asamblați piureul cu o zi înainte (dar nu îl încălziți). Lăsați încă 5 minute pentru încălzire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista