Piersicile și smântâna îndepărtează biscuiții
Piersici și smântână trage în afară biscuiți ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 31 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 220 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, zahăr granulat, amestecați și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Piersici și biscuiți cu cremă, Piersici și cremă Shortcakes cu biscuiți de porumb-portocaliu, și Piersici de scorțișoară cu biscuiți cu zahăr și frișcă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 foaie de cookie-uri F. Line cu hârtie pergament de gătit sau covor de copt din silicon.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick și zahărul granulat.
Adăugați piersici tocate; aruncați ușor.
Adăugați 1/2 cană de frișcă și untul topit; pliați ușor în amestec de piersici până se formează un aluat.
Întoarceți aluatul pe foaia de prăjituri. Cu mâinile, aplatizați aluatul; formați în dreptunghi de 10x7 inci grosime de aproximativ 1 inch.
Folosind tăietor de pizza sau cuțit mare, scor aluat pentru a face 15 biscuiți.
Coaceți 15 până la 17 minute sau până când biscuiții se rumenesc.
Pentru a face glazura, într-un castron mic, amestecați împreună restul de 1/2 cană frișcă și zahărul pudră până se omogenizează.
Stropiți peste biscuiți calzi.