Piept De Vită Fiert

Piept De Vită Fiert
Piept de carne de vită fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 780 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piept de vită tăiat plat, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Încercați Piept De Vită Fiert, Piept De Vită Fiert La Cuptor, și Piept de vită Corned cu varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați orice pachet aromatizant din carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Periați pieptul cu sos de rumenire pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RumenireSos De Rumenire
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare și pieptul maro pe ambele părți în uleiul fierbinte, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați pieptul pe un set de rafturi într-o tigaie. Împrăștiați ceapa și feliile de usturoi peste piept și adăugați apă în tigaia de prăjire. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când carnea este fragedă, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Piept de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Rancho Sisquoc Syrah cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Rancho Sisquoc Syrah
Rancho Sisquoc Syrah
100% Syrah din Podgoria McMurray a lui Rancho sisquoc, culeasă și fermentată la înălțimea aromelor sale. Un sezon de creștere lung și stresant din cauza secetei scoate cu adevărat în evidență esența Syrah. Murele puternice umple gura lăsând taninuri masticabile care se rotunjesc cu un finisaj lung și moale. Bucurați-vă cu o salată de sfeclă balsamică prăjită și prepeliță prăjită.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista