Piept De Vită Fiert

Piept de carne de vită fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 780 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piept de vită tăiat plat, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Încercați Piept De Vită Fiert, Piept De Vită Fiert La Cuptor, și Piept de vită Corned cu varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Aruncați orice pachet aromatizant din carne de vită.
Periați pieptul cu sos de rumenire pe ambele părți.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare și pieptul maro pe ambele părți în uleiul fierbinte, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Așezați pieptul pe un set de rafturi într-o tigaie. Împrăștiați ceapa și feliile de usturoi peste piept și adăugați apă în tigaia de prăjire. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când carnea este fragedă, aproximativ 6 ore.