Pieptul de pui umplut cu spanac este un fără gluten felul principal. O porție conține 322 calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ou, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Spanac, Piept De Pui Umplut Cu Spanac, și Piept De Pui Umplut Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci, gătiți slănina la foc mediu 5 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți slănina din tigaie, rezervând grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie; se sfărâmă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
În aceeași tigaie, gătiți ceapa și usturoiul în grăsime de slănină la foc mediu-mare 2 până la 3 minute, amestecând frecvent, până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți tigaia de pe foc; pune deoparte. În castron mediu, amestecați spanacul, oul, cimbru și brânza. Se amestecă amestecul de ceapă și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Brânză
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Ceapă
Cimbru
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
6
În partea groasă a fiecărui piept de pui, tăiați buzunarul lung de 3 inci până la 1/4 inch de partea opusă a sânului. Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de spanac în buzunar în fiecare piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Spanac
7
Presărați piper peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
8
În aceeași tigaie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați pui; gatiti neacoperit 8-10 minute, intorcand o data, pana se rumenesc pe toate partile. Reduceți căldura la minim. Capac; gatiti cu 10 pana la 20 de minute mai mult, intorcand daca este necesar, pana cand puiul nu mai este roz in centru (170 buc.f).