Piept de pui umplut cu brânză de capră, ceapă de primăvară caramelizată și cimbru

Piept de pui umplut cu brânză de capră, ceapă de primăvară caramelizată și cimbru
Sânii de pui umpluți cu brânză de capră, ceapă de primăvară caramelizată și cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 284 calorii, 40g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cimbru, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Straturi de mic dejun cu ciuperci, ceapă caramelizată, brânză de capră și cimbru, Burgeri de curcan umpluți cu brânză de capră cu slănină și ceapă caramelizată, și Piept de pui cu roșii, ceapă caramelizată și brânză Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa, 1/4 linguriță sare și piper în tigaie; gatiti 12 minute, amestecand frecvent. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 8 minute, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți 5 minute sau până devin aurii, amestecând ocazional. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Combinați amestecul de ceapă, 1/4 linguriță sare, brânză, pătrunjel, lapte și cimbru într-un castron mic, amestecând cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar; umpleți 1 1/2 linguri de amestec de brânză în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Presărați puiul uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați puiul în tigaie; saut 5 minute; întoarceți puiul. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 10 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați vin în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la jumatate (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați bulion și gătiți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 9 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
11
Se servește cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista