Piept de pui la grătar cu Salsa de castraveți-piersici
Rețeta piept de pui la grătar cu Salsa de castraveți-piersici ar putea satisface pofta mexicană în jur 30 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 256 calorii, 31g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână castraveți, frunze de mentă, piersică și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui la grătar cu Salsa de castraveți-piersici, Pui la grătar cu Salsa de castraveți de piersici, și Piept de pui cu Salsa de Avocado, roșii și castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați castravetele, 2 linguri de conserve, menta, sarea, ceapa și piersica; pus deoparte.
Pulverizați cu grijă grătarul cu spray de gătit.
Puneți puiul pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 10 pana la 15 minute, intorcand si periand de 2 sau 3 ori cu conservele de piersici ramase, pana cand sucul de pui este limpede cand se taie centrul celei mai groase parti (170 buc.f). Aruncați conservele rămase.