Pico De Gallo Bruschetta
Rețeta Pico De Gallo Bruschettan este gata în aproximativ 26 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest hor d ' oeuvre are 747 calorii, 29G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,85 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei serrano, coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pico De Gallo, Pico De Gallo, și Pico De Gallo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Ungeți feliile de baghetă cu ulei de măsline și așezați-le pe o foaie de copt.
Coaceți 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor; presărați uniform cu brânză și coaceți 1 minut sau până când brânza este topită.
Combinați roșiile și ingredientele rămase într-un castron; amestec de lingură pe felii de pâine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.