Picior de miel la grătar cu sare de rozmarin

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Piciorul de miel la grătar cu sare de rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 58G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână rozmarin, sare de mare maldon, iaurt cu lapte integral și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rozmarin și usturoi picior de miel la grătar, Picior de miel la grătar cu usturoi și rozmarin, și Cotlet De Miel La Grătar Cu Rozmarin.
Instrucțiuni
Amestecați iaurtul, usturoiul, rozmarinul și piperul într - un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci sau o pungă de plastic sigilabilă de 2 galoane.
Adăugați mielul, întorcându-l pentru a acoperi complet și marinați, acoperit și răcit, întorcându-l o dată sau de două ori, 5 ore.
Aduceți mielul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Scoateți mielul din marinată, aruncând marinada și puneți-l pe o suprafață de lucru. Rulați frigarui orizontal prin carne, la aproximativ 1 1/2 inci distanță, mai întâi pe lungime (4 sau 5 frigarui), apoi transversal (încă 4 sau 5) pentru a forma o grilă. (Skewering face carnea mai ușor să se miște și să se întoarcă.)
Se presară cu sare kosher.
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți la moderat.
Grătar miel, acoperit numai dacă se utilizează un grătar pe gaz, pe grătar ușor uns, rotind ocazional, până când termometrul introdus în diagonală în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 125 f pentru mediu-rar (părțile mai subțiri se vor înregistra mai sus), 25 până la 30 de minute dacă se utilizează cărbune sau 20 până la 25 de minute dacă se utilizează gaz.
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia subțire.
Se amestecă rozmarinul și sarea de mare și se servește cu miel.
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, puteți găti mielul într-o tigaie de grătar cu arzător dublu bine condimentată. Omiteți frigăruirea și tăiați mielul în 3 sau 4 bucăți pentru a se potrivi în tigaie, apoi grătiți la foc moderat, răsturnând o dată, 20 până la 25 de minute.