Picioare de rață Skillet cu măsline și hamsii

Picioarele de rață Skillet cu măsline și hamsii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 659 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți rozmarin, vin, măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Picioare de rață fierte cu praz și măsline verzi, Picioare de rață frecate cu condimente fierte cu măsline verzi și morcovi, și Picioarele De Rață Fierte Ale Lui Alice Waters Cu Praz Și Măsline Verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de piele și toată grăsimea vizibilă de pe picioarele de rață; tăiați pielea și grăsimea în bucăți de 1 inch.
Presărați linguriță de sare pe toate părțile picioarelor.
Se toarnă 2 linguri de ulei în tigaie și se pune la foc mediu. Aranjați picioarele în tigaie, cu pielea în jos și împrăștiați toate bucățile de piele și grăsime în spațiile dintre ele. Pe măsură ce grăsimea începe să sfârâie, reduceți ușor căldura și acoperiți parțial tigaia, lăsând un spațiu de aproximativ un centimetru pentru ca umezeala să se evapore.
Lăsați grăsimea să sfârâie, în timp ce ocazional împingeți și schimbați bucățile de picior, astfel încât să nu se lipească de fund.
Puneți tigaia în aragaz; se toarnă încă 3 linguri de ulei de măsline și se pune la foc mediu. Se amestecă feliile de usturoi și se fierbe un minut sau două, până când încep să sfârâie. Aruncați hamsiile tocate într-un loc fierbinte; gătiți, amestecând, timp de un minut sau mai mult hamsiile se vor topi în ulei. Acum aruncați măslinele și amestecați-le în jur, răzuind unele dintre bucățile rumenite din tigaie în timp ce faceți, timp de un minut sau mai mult, până când încep să gătească.
Puneți picioarele de rață înapoi în tigaie, aruncați ramurile de rozmarin și obțineți din nou gătitul de rață, întorcând picioarele în ulei și condimente timp de un minut sau două. Când totul este fierbinte, turnați oțetul de vin roșu în mai multe spații limpezi din jurul tigaiei; aruncați și amestecați totul pe măsură ce oțetul se aburește și aciditatea se gătește. După un minut, presărați o altă linguriță de sare și turnați vinul, tot pe punctele fierbinți, și amestecați un minut, apoi acoperiți tigaia complet.
Gatiti acoperit 4 sau 5 minute la foc mic pana la mediu, apoi descoperiti si intoarceti totul bine, acoperind rața cu lichidul și folosindu-l pentru a degrada bucățile rumenite din tigaie. Gustați sosul și adăugați sare dacă este necesar; stropiți peste o lingură sau două de ulei de măsline dacă sosul are nevoie de mai multă vâscozitate.
Acoperiți tigaia și gătiți încă 4 până la 5 minute. Descoperiți și dați totul o agitare finală, astfel încât rața să fie bine acoperită cu sos gros și bucăți de măsline. Dacă există sos slab și umed în tigaie, gătiți și amestecați până se îngroașă. Dar dacă rața este uscată și există bucăți maro lipite pe tigaie, turnați puțin bulion pentru a slăbi lucrurile și pentru a obține rața umedă și strălucitoare cu sosul.
Se ia de pe foc și se servește.
Lăsați rața să se odihnească în tigaie, parțial acoperită, dacă doriți; reîmprospătați-l și reîncălziți-l cu puțin bulion înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;