Picadillo Sliders este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție conține 374 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. Un amestec de migdale sfărâmate, măsline, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Chorizo și carne de vită Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, și Picadillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încingeți 1 cățel de usturoi în maioneză cu o răzătoare de ras și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Răzătoare
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Tăiați restul de 2 căței de usturoi, adăugați la ceapă și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se lasă să se răcească ușor.
5
Între timp, amestecați carnea de vită măcinată, 1 linguriță de sare, sosul de roșii, scorțișoara, ienibaharul și cuișoarele într-un bol mare. Se amestecă stafidele, măslinele verzi și migdalele, apoi ceapa și usturoiul; se amestecă ușor până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ștergeți tigaia, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și puneți la foc mediu-mare. Împărțiți carnea în 8 porții egale. Se rumenesc fiecare parte, aproximativ 4 minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Serviți pe rulourile de cartofi cu un frotiu de maioneză de usturoi și deasupra cu jalapenos murat.