Peștele la grătar al lui Yamou cu Chermoula

Peștele la grătar al lui Yamou cu Chermoula
Peștele la grătar Yamou cu Chermoula ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1167 calorii, 186g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $14.94 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți sare și piper, boia de ardei, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Pește alb la grătar cu Chermoula, Jalapeno Chermoula Penne și pește în fulgi, și Punch-ul Casei de pește a comerciantului Vic. pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista