Pește-Spadă La Grătar Cu Rozmarin

Pește-spadă la grătar cu rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 228 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de pește-spadă, rozmarin, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Pește-Spadă De Rozmarin La Grătar, Pește-spadă la grătar cu rozmarin, și Pește-spadă la grătar cu rozmarin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă vinul, usturoiul și 1 linguriță de rozmarin împreună într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Presărați peștele cu sare și piper.
Așezați în vasul de copt, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline și rozmarinul rămas. Pune deoparte.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Transferați peștele într-un vas căptușit cu un prosop de hârtie și aruncați marinada. Grătar ușor cu ulei pentru a preveni lipirea. Pește la grătar 10 minute, întorcându-se o dată sau până când peștele poate fi ușor fulgi cu o furculiță.
Scoateți peștele pe o farfurie de servire. Puneți sosul de lămâie peste pește și acoperiți fiecare file cu o felie de lămâie pentru garnitură.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.