Pește-Spadă Glazurat Portocaliu

Peștele-spadă glazurat portocaliu necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.66 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 194 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, ulei de susan, fripturi de pește-spadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Frigarui De Pește Spadă Glazurat Cu Guava La Grătar Cu Habanero Moj Portocaliu, Pește-Spadă Marinat Și Glazurat, și Frigarui De Pește-Spadă Glazurat Cu Lămâie Peste Orez.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.