Pește cu piele crocantă cu sparanghel

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia de rețete, peștele cu piele crocantă cu sparanghel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 208 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de capere, roșii, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ceapă De Piele Argintie Murată Crocantă, Cum să gătești: degete vegane de piele tofu crocante cu sos picant de miere-lămâie-ghimbir, și Cum se gătește: ovo-lacto vegetarian crisp tofu skin, legume mixte și ouă de prepeliță cu sos dulce și acru.
Instrucțiuni
Scoateți capetele lemnoase de pe sparanghel și aruncați-le.
Tăiați roșiile în jumătate, scoateți lingura și aruncați semințele. Tăiați fin carnea de roșii, apoi tăiați-o în zaruri mici. Puneți deoparte atât sparanghelul, cât și roșiile.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare. Condimentați peștele cu sare și piper și gătiți cu pielea în jos la foc mediu timp de aproximativ 3-4 minute, apăsând ușor, până când pielea este crocantă și aurie. Întoarceți și gătiți cealaltă parte timp de 3-4 minute, în funcție de grosime, până la fiert.
Între timp, gătiți sparanghelul în apă sărată la foc mic timp de 3-4 minute.
Se scurge bine. Pentru pansament, încălziți ușor cele 3 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mică cu roșiile, măslinele, caperele și frunzele de pătrunjel. Aruncați sparanghelul într-un pic din pansament. Aranjați sparanghelul pe fiecare dintre cele patru farfurii încălzite, acoperiți cu peștele și lingurați sosul cald de roșii în jurul peștelui.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.