Pește învelit în Pancetta cu cartofi de lămâie

Pește învelit în Pancetta cu cartofi de lămâie
Peștele învelit în Pancetta cu cartofi de lămâie este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 2 porții. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 464 calorii. Mergeți la magazin și ridicați câteva crenguțe de tarhon, un alt pește durabil, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 228 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Pește întreg prăjit la grătar umplut cu ierburi proaspete și învelit în Pancetta, Paste Pancetta Cu Sparanghel Violet Lemony, și Ciuperci Învelite În Pancetta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cartofii într-o tigaie cu apă și fierbeți timp de 10-12 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați fasolea pentru ultimele 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Se scurge bine și se taie cartofii în jumătate. Sfat într-un vas de copt spațios și aruncați cu măslinele, coaja de lămâie și uleiul. Condimentează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Condimentați peștele și înfășurați cu pancetta sau slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
6
Așezați deasupra cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Coaceți timp de 10-12 minute până când sunt fierte, apoi adăugați o stoarcere de suc de lămâie și împrăștiați cu tarhon înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista