Paste De Pui Primavera

Paste De Pui Primavera
Reteta de paste de pui Primavera ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de roșii, ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste Primavera Cu Pui, Paste De Pui Primavera, și Paste De Pui Primavera.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
2
Scurgere.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pui; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Adăugați ceapa, usturoiul, oregano, sare, piper și roșii în tigaie; gatiti 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
PiperPiper
TomateTomate
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Combinați amestecul de pui, pastele și panglicile de dovlecei; aruncați ușor. Se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pui întregPui întreg
PastePaste

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista