Paste cu năut și Broccoli

Paste cu năut și Broccoli
Pastele cu năut și Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 484 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. Un amestec de pesmet, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Paste Cu Broccoli Rabe Și Năut, Stovetop Paste Marinara cu Broccoli și năut, și Pasta House Pasta con Broccoli – acesta este un sos pe bază de Alfredo care combină pastele, ciupercile proaspete și broccoli proaspăt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă pentru a fierbe la foc mare. Ulei cald la foc mediu într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă firimiturile de pâine, ardeiul roșu zdrobit și 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când firimiturile de pâine sunt prăjite, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați 1 Lingură. sare și paste la oală cu apă clocotită și se fierbe până aproape de licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați broccoli în oală și continuați să fierbeți până când broccoli și pastele sunt ambele fragede, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scurgeți și readuceți pastele și broccoli în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați bulion de pui și năut în oală cu paste și broccoli, întoarceți oala la foc și amestecați până când bulionul este încălzit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați amestecul de pesmet în oală cu amestec de paste și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista