Paste Basico
Ai nevoie de un aperitiv lacto ovo vegetarian? Pasta Basico ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 338 de calorii, 10 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 65 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită brânză asiago, cimbru, sare și piper și spaghete. Cu un scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pastele My Go-To Spiralized Diet: Paste coapte cu pui și Kale Zucchini, Dinner Tonight: Paste alla Burina (Paste cu sos rustic) și Pastele My Go-To Spiralized Diet: Paste cu pui la cuptor și Kale Zucchini .
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere. Într-un castron mare, combinați uleiul de măsline, usturoiul, roșia, cimbru, sare și piper. Se amestecă cu paste.
Serviți acoperit cu brânză.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.