Parmigiano Reggiano Pâine Prăjită
Parmigiano Reggiano pâine prăjită savuroasă Franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1424 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine, ou, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano, Radicchio mărunțit cu Parmigiano-Reggiano, și Fettuccine De Spanac Cu Parmigiano-Reggiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă laptele, oul, sarea și piperul într-un vas larg, puțin adânc.
Înmuiați pâinea în amestecul de ouă pentru a acoperi pe ambele părți.
Topiți o notă de unt într-o tigaie și prăjiți pâinea până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Presărați parmigiano reggiano peste pâinea prăjită. (Pâinea prăjită franceză ar trebui să fie încă suficient de caldă încât brânza să se topească. În caz contrar, îl puteți așeza sub broiler pentru câteva secunde pentru a topi brânza.)