Parmezan-Dip de fasole albă este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 28 de porții cu 117 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, bulion de pui, bețișoare de morcov și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Fasole Albă Cu Coajă De Parmezan Și Grăsime, Salată de fasole albă cu dovlecei și parmezan, și Pateuri de fasole albă cu parmezan și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul și cimbru; gatiti 1-2 minute, amestecand continuu, pana cand usturoiul devine auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Cimbru
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați fasole și bulion în cratiță. Mash parțial fasole cu masher de cartofi. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Cartofi
Fasole
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Tigaie Cu Sos
5
Se încălzește la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când amestecul de fasole este bine încălzit. Se amestecă brânza până se topește.