Pappardelle cu somon și mazăre în sos de cremă Pesto

Pappardelle cu somon și mazăre în sos de cremă Pesto este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,33 USD pe porție. O porție conține 709 calorii, 30g de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de file de somon, mazăre, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pappardelle în sos de smântână de lămâie cu sparanghel și somon afumat, Penne de somon cu sos de cremă pesto de busuioc, anghinare și sparanghel, și Pappardelle cu legume de primăvară și sos de smântână.
Instrucțiuni
Gatiti pastele in apa clocotita cu sare conform instructiunilor pachetului. În ultimul minut de gătit, adăugați mazăre; scurgere.
Între timp, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ulei de măsline.
Presărați somonul cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru. Gatiti somonul in ulei incins 5-6 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie; fulg în bucăți mari cu o furculiță.
Încălziți o altă tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați smântână și fierbeți 3 minute sau până când crema este ușor îngroșată. Reduceți focul la mediu-mic; adăugați cremă de brânză și pesto, amestecând până se omogenizează. Se amestecă pastele și mazărea; gatiti 1 minut, aruncand frecvent.
Se ia de pe foc și se amestecă ușor somonul, coaja de lămâie și restul de 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.