Panzanella verde cu șalotă murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 119 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, bucăți rupte de 1 1/2" pâine de țară, roșii de moștenire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Panzanella Cu Castraveți Și Ceapă Murată, Salată de Panzanella cu afine murate, și Friptură la grătar Panzanella cu legume murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați șalota și oțetul într-un castron mic; condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă Eșalotă
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Între timp, așezați roșiile pe o foaie de copt mai mare; condimentează cu sare șilăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Transferați 2 linguri de oțet din amestec de șalotă într-un castron mare (rezervați restul de oțet cu șalotă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Șoptind constant, adăugați treptat ulei; bateți până se combină.Condimentați pansamentul cu sare, piper și multe alteleoțet din amestec de șalotă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați roșiile și sucurile lor la pansamentși aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
7
Lăsați roșiile să se amesteceși la temperatura camerei până când roșiileeliberează mai multe sucuri și se înmoaie ușor,aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
1
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați pâinea șiusturoiul pe o foaie mare de copt cu margini șise stropeste cu ulei; condimentează cu sare și piper.Strângeți ușor bucățile de pâine cu mâinile dvs., astfel încât acestea să absoarbă uniform uleiul și să se răspândească într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pâine
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți bucățile de pâine, aruncând ocazional,până când sunt crocante la exterior, dar încă mestecateîn centru, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Lăsați croutonscool ușor, apoi aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Adăugați rucola și crutoane în castron cu amestec de roșii; condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina.