Panzanella verde cu șalotă murată

Panzanella verde cu șalotă murată
Panzanella verde cu șalotă murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 119 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, bucăți rupte de 1 1/2" pâine de țară, roșii de moștenire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Panzanella Cu Castraveți Și Ceapă Murată, Salată de Panzanella cu afine murate, și Friptură la grătar Panzanella cu legume murate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați șalota și oțetul într-un castron mic; condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Între timp, așezați roșiile pe o foaie de copt mai mare; condimentează cu sare șilăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Transferați 2 linguri de oțet din amestec de șalotă într-un castron mare (rezervați restul de oțet cu șalotă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Șoptind constant, adăugați treptat ulei; bateți până se combină.Condimentați pansamentul cu sare, piper și multe alteleoțet din amestec de șalotă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați roșiile și sucurile lor la pansamentși aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
7
Lăsați roșiile să se amesteceși la temperatura camerei până când roșiileeliberează mai multe sucuri și se înmoaie ușor,aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
1
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați pâinea șiusturoiul pe o foaie mare de copt cu margini șise stropeste cu ulei; condimentează cu sare și piper.Strângeți ușor bucățile de pâine cu mâinile dvs., astfel încât acestea să absoarbă uniform uleiul și să se răspândească într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți bucățile de pâine, aruncând ocazional,până când sunt crocante la exterior, dar încă mestecateîn centru, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați croutonscool ușor, apoi aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați rucola și crutoane în castron cu amestec de roșii; condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
RucolaRucola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se scurge picuratshallot.
7
Serviți panzanella acoperită cumarinat șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista