Panna Cotta de vanilie cu gem de pere

Panna Cotta de vanilie cu gem de pere
Rețeta Panna Cotta de vanilie cu gem de pere este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 10 porții cu 297 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pere bartlett, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Vanilie Pere Zmeură Panna Cotta, Vanilie Panna Cotta, și Vanilie Panna Cotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați împreună pere și zahăr. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
În castron mic, se presara gelatina peste crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3
Între timp, într-o cratiță medie la foc moderat, amestecați laptele și zahărul. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; adăugați fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se încălzește, șoptind ocazional, până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se ia de pe foc și se amestecă în amestecul de smântână. Se strecoară prin sită cu ochiuri fine, aruncând boabele de vanilie, apoi se amestecă amestecul în ramekine de 8 (4 uncii). Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
PolonicPolonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Într-o cratiță medie grea la foc moderat, combinați 1/2 cană de apă și amestec de pere. Aduceți la foc mic, neacoperit și gătiți până când perele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se transferă amestecul în robotul de bucătărie și se purifică până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați gemul într-un castron mediu, acoperiți bine și dați-l la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră. (Gemul se va păstra, acoperit, la frigider până la 1 săptămână.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Rulați cuțitul subțire ascuțit în jurul marginii interioare a fiecărui ramekin pentru a slăbi. Scufundați fundul de 1 ramekin într-un castron cu apă foarte caldă 6 secunde. Puneți placa peste ramekin, apoi inversați panna cotta pe placă, ridicând ușor ramekin. Repetați pentru a desface restul de panna cottas. Completați fiecare cu 1/4 cană de gem de pere și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista