Panna Cotta de vanilie cu gem de pere
Rețeta Panna Cotta de vanilie cu gem de pere este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 10 porții cu 297 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pere bartlett, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Vanilie Pere Zmeură Panna Cotta, Vanilie Panna Cotta, și Vanilie Panna Cotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați împreună pere și zahăr. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
În castron mic, se presara gelatina peste crema.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Între timp, într-o cratiță medie la foc moderat, amestecați laptele și zahărul. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; adăugați fasole.
Se încălzește, șoptind ocazional, până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în amestecul de smântână. Se strecoară prin sită cu ochiuri fine, aruncând boabele de vanilie, apoi se amestecă amestecul în ramekine de 8 (4 uncii). Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Într-o cratiță medie grea la foc moderat, combinați 1/2 cană de apă și amestec de pere. Aduceți la foc mic, neacoperit și gătiți până când perele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Se transferă amestecul în robotul de bucătărie și se purifică până se omogenizează.
Transferați gemul într-un castron mediu, acoperiți bine și dați-l la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră. (Gemul se va păstra, acoperit, la frigider până la 1 săptămână.)
Rulați cuțitul subțire ascuțit în jurul marginii interioare a fiecărui ramekin pentru a slăbi. Scufundați fundul de 1 ramekin într-un castron cu apă foarte caldă 6 secunde. Puneți placa peste ramekin, apoi inversați panna cotta pe placă, ridicând ușor ramekin. Repetați pentru a desface restul de panna cottas. Completați fiecare cu 1/4 cană de gem de pere și serviți.